Qui Som

Per què nosaltres?

100 anys amb tu

Tintoreria Juncosa és un establiment amb més de cent anys d’història. Va començar el 1911 quan el fundador, Salvador Juncosa, va venir de Vilanova i la Geltrú, d’on era fill, i amb l’ofici après en una tintoreria de Vilanova. En aquells temps es feien sobretot tenyits, rentat i planxat de vestits, emmidonats… Va posar la primera màquina rudimentària de rentar en sec que funcionava amb derivats del petroli.
A finals dels anys 50 del segle XX la seva filla, Carme Juncosa, va agafar la direcció del negoci, i a principis dels 60 va posar la primera màquina de percloroetilè i es va especialitzar en la neteja artesanal i de qualitat. Els tenyits esdevenen una part molt petita del negoci.
L’any 1983 el net del fundador, Salvador Senabre Juncosa,agafa la direcció del negoci i el modernitza amb noves màquines que permeten fer més producció mantenint els estàndards de qualitat. I després vindrà el wet-cleaning.
L’any 2000 s’obre un segon establiment a Vilafranca, al carrer Eugeni d’Ors, ja que en convertir-se el carrer de la Parellada en illa de vianants cal buscar un lloc on els clients puguin arribar en cotxe.
El 2019 s’elimina definitivament el percloroetilè per treballar el rentat en sec amb hidrocarbur i ser més respectuosos amb el medi ambient. Actualment continua donant servei a empreses, ajuntaments i particulars .

El Millor Servei

Rentat en Sec

h

Servei De Guardarroba GRATUÏT

h

Tot Tipus De Roba

h

Emmidonats

Truqueu per a una recollida ràpida

Serveis de recollida i lliurament

x

      93 892 02 98

      C/ de la Parellada 61

      93 890 46 18

      Eugeni d’Ors 25

      Truca Ara!